Catteryofbeankra.nl
Welkom » Gastenboek
   
   

Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

desmond berling
6 dagen geleden

GOEDE DAG EN WELKOM BIJ ASDA FINANCE LTD
Heeft u 100% financiering nodig?
We proberen momenteel te investeren in een goed, winstgevend bedrijf, presenteer alleen levensvatbare bedrijfsideeën. Als u projecten heeft die financiering nodig hebben, neem dan zo vriendelijk contact met mij op met uw businessplan en ook als we vinden dat uw bedrijf het waard is om te investeren, er zal onmiddellijk contact met u worden opgenomen.
Wat uw omstandigheden ook zijn, zelfstandigen, gepensioneerden, een slechte kredietwaardigheid hebben, wij kunnen u helpen met onze flexibele terugbetalingsregeling.
Je kunt je inkomen vandaag ook verhogen met binaire opties met slechts € 500 of meer als eerste storting, en je verdient € 1.250 of meer in een week. Ik ruil voor beginners, niet-verwacht, degenen die geen tijd hebben om te handelen als evenals degenen die zoveel hebben verloren aan binaire opties

Neem contact met ons op via:
asdaservices24@gmail.com
whatsapp +17042750147

Marty
4 jaar geleden

Jullie zijn verhuist ?

Mandy & Rick
6 jaar geleden

Hele mooie en overzichtelijke site. De katten/poezen hebben het echt heel goed ze krijgen alle liefde en verzorging die ze nodig hebben. Het huis ziet er altijd netjes en schoon uit je merkt niet eens dat ze katten hebben. Zelfs met een allergie heb je haast geen last(ervaring). Succes en veel geluk verder met de Cattery (L)

Desiree
7 jaar geleden

Hele lieve en aardige mensen. Het huis is fris en schoon, je ruikt niet eens dat er 5 kattenbakken in huis zijn. Ze hebben hele mooie en lieve katten je kunt merken dat ze echt dol zijn op de beesten. En de kittens worden met liefde netjes opgevoed.

Jose
7 jaar geleden

Schoon, en fris, de katten hebben alle ruimte in te leven binnen en buiten. Wat een mooi kittens die in alle rust kunnen groeien.
Netjes gedaan!!

cattery Keitaro
7 jaar geleden

Mooie site hoor, En die foto's van Diva zijn leuk he, kun je zien hoeveel ze veranderen in zo'n korte tijd, Veel geluk met Diva !! en met de Cattery natuurlijk!!!

Yvonne Wentink
7 jaar geleden

Ziet erg keurig uit!!!!

Jantine
7 jaar geleden

Echt een hele mooie site!!! xxx