Catteryofbeankra.nl

Belle

Ras: Maine Coon

Naam: Belle of Beankra's

Kleur: Black Silver

Geslacht : Poes

Geboorte datum: 24-07-2012

 

05-08-2012:

Van de Black Silver's ben ik de donkerste. Ik heb wel hele mooie strepen op me lichaam, waardoor ik wel opval.

Ik ben de rustigste tot nu toe en val niet echt op tussen de rest, want ik ben niet zo druk als de rest. Want als ik gewogen moet worden dan mauw ik niet zo hard als de rest.

Wat wel heel spannend is dat ik nu sinds 3 dagen me ogen open heb en lekker kan verkennen wat er allemaal gebeurd.

 

20-08-2012:

Ik ben niet meer de rustigste hoor, want als we mee naar beneden gaan dan kan ik lekker druk spelen met de rest...

Ik en Anastasia vinden het nat voer al helemaal lekker, alleen de rest nog niet.

Af en toe dan mogen de andere grote katten ook even bij ons kijken, maar die vinden ons een beetje eng net als wij hun. Want ze weten niet wat hij hier aan het doen zijn, en dat we zo klein zijn snappen ze ook niet. Maar gisteren mocht ik even aan Jack ruiken en hij vond het niet erg.

03-09-2012:

We vinden het heerlijk om beneden te gaan spelen, want daar is veel mee te beleven... Behalve de grote katten zijn nog steeds wel eng.

We zitten allemaal lekker te eten van het eten wat voor ons klaar staat. Ik was het toch al een tijdje gewend om zelf te eten, maar nu met zijn allen.

Ik vind het leuk om te kijken wat de baas en het vrouwtje aan het doen zijn, want sinds kort kan ik ook met veel moeite op de bak springen. En dan zit ik lekker op de arm leuning mee te kijken. Of ik ben aan het rond vliegen op de bank dat is ook heel leuk.

Anastasia en ik waren een van de eerste met etenn maar ook de eerste om naar de wc te gaan. Ondertussen doet iedereen het wel, maar dat lukt niet altijd en moeten het weer schoon gemaakt worden.

 

18-09-2012:

Ik kan zo erg druk zijn....ik word er zelf af en toe gek van haha. Vooral lekker in de serre/ren spelen...met de grote katten. Of in alles in klimmen. Maar dat mag niet overal van de grote bazen.

Net als Aladdin willen we ook dat eten wat de grote katten eten, maar dat mag nog niet van de bazen. Maar toch blijven we het proberen...haha.

We drinken ook steeds minder van mama maar toch blijft het lekker...

25-09-2012:

Gisteren hebben we onze eerste inenting gehad en ik hield me wel heel groot hoor, alleen het spuitje vond ik toch niet zo fijn... Ik wou het liefst weer in de banch gaan zitten...

Vorig weekend zijn er mensen wezen kijken naar mij, en ze waren helemaal verkocht. Ik heb dus ook een nieuw tehuis gevonden. Bij Carla en haar familie....Ik kan niet wachten tot ook ik eindelijk naar me nieuw huisje mag!!!

Maar we mogen nu ook veel meer bij deze bazen, we slapen niet meer in de kamer boven. Maar nu mogen we net als de rest lekker in de serre/ren blijven en als de bazen thuis zijn mogen we ook binnen spelen enz net als voorheen...


03-10-2012:

Ik ben de grootste druktemaker...ik kan lekker lang spelen en heel druk zijn. En op zijn tijd ga ik dan ook eten en slapen haha...

Ik heb nog niet echt veel tijd om even rustig te gaan kijken bij de bazen, ja heel soms. Maar vaak als ik aan het spelen ben met de bazen dan kan ik wel in slaap vallen bij ze.

Nog 2 weken en dan mag ik me nieuwe bazen lastig vallen hihi, maar tot die tijd ga ik nog even genieten van me broertjes en zusjes.

 

09-10-2012:

Vorige week hebben we onze chip gekregen, zodat we altijd terug gevonden worden en weer bij onze eigen baasjes terug keren als we de weg kwijt zijn of per ongeluk naar buiten zijn gerend. dat was niet fijn kan ik zeggen...we vonden het allemaal erg zeer doen. Ik wou ook echt niet gechipt worden...toen de naald erin ging heb ik gebeten in de hand van de grote baas. Dat vond hij niet fijn, maar ja ik vond het ook niet fijn om zo een grote naald in me te krijgen. Maar toen het eindelijk klaar was gingen we alweer spelen met elkaar.

Volgende week komen ze me eindelijk halen...dan mag ik me nieuwe bazen lastig vallen en kijken wat daar allemaal zo rond spookt...hihi

16-10-2012:

Gisteren hebben we onze 2 de inenting gehad, en dan zijn we dus klaar om te gaan verhuizen...

De naald was niet zo fijn, maar ja het chippen was veel erger....haha. We kregen lekkere brokjes te eten dus we waren dan ook snel weer af geleid.

De laatste week merken we allemaal heel goed denk ik dat we weg gaan, want we zijn nog nooit zo aanhankelijk geweest als dat we de laaste tijd zijn....het liefst met z'n allen op schoot liggen past niet altijd haha...

Wat ook leuk is, is spelen op schoot met de touwtjes van het vest van het vrouwtje... Soms ben ik zo druk, dan ben ik druk ermee aan het spelen en dan val ik langzaam in slaap...haha.

Dan mag ik wel een van de drukste zijn, maar dat komt ook omdat ik snel ben afgeleid door me broertjes en zusjes...Maar als we gaan slapen dan kan ik ook hel lief op schoot komen liggen net als de rest...

Nog 1 nachtje en dan mag ik ook eindelijk naar me nieuw huisje toe. Daar is het ook en stuk rustiger. Dus dan ben ik ook niet zo snel afgeleid en kan ik meer bij de bazen gaan kijken...