Catteryofbeankra.nl

Simba

Ras: Maine Coon

Naam: Simba of Beankra's

Kleur: Black Smoke

Geslacht : Kater

Geboorte datum: 24-07-2012

 

05-08-2012:

Ik ben een hele mooie Black Smoke kater, want ik ben de donkerste van allemaal en ik heb een hele mooie tekening op me koppie.

Ik kan nu sinds 2 dagen om me heen kijken, wat heel spannend is want net als de rest kruipen we lekker rond in de werpkist om te kijken wat er allemaal is. Behalve als ik gewogen moet worden, dan kan ik heel erg hard mauwen want dat vind ik echt helemaal niks.

Ik ben wel een van de lichste, maar dat maakt niet uit want ik heb wel een dik buikje en drink zoveel ik kan bij mama. Soms moeten we op onze beurt wachten, maar ik vecht me er wel doorheen.

20-08-2012:

Ik ben lekker al aangekomen en ben niet meer zo licht. Ik ben wel een kater dus ik moet wel groot en sterk worden...

Ik vind het heerlijk om, om me hen te kijken... en dan alles een beetje te volgen wat de rest bijvoorbeeld aan het doen is. Want ik ben niet zo druk als de rest tot nu toe. Maar heel af en toe probeer ik wel mee te doen om te gaan spelen.

Als ik opgetild moet worden vind ik nog steeds helemaal niks...

03-09-2012:

Ik ben nu niet meer de lichste van het nest ik ben lekker veel aangekomen en heb een dik buikje gekregen door het droog voer wat we eten...dat heeft even geduurt maar ja ik moest wel sterker worden...

Ik ben wel de rustigste nog steeds maar ik kan wel lekker mee spelen met de rest dat lukt me heel goed. Maar voor de rest val ik niet echt op in de groep.  We zijn nu heel graag beneden bij de rest alleen de grote katten zijn nog wel een beetje eng.

 

12-09-2012:

Ik ben nog wel de stilste van allemaal maar ik leer de bazen ook steeds beter kennen en ik durf steeds meer toe te laten. Als ik rustig lig dan is het wel lekker om geaaid te worden.

Met spelen probeer ik wel te winnen van de poezen, want ik ben wel een mannetje...dus ik moet wel goed me best gaan doen...

Soms gaan we ook naar buiten, maar dat vind ik nog een beetje eng allemaal...dus ik ben liever binnen. Maar als ik een tijdje buiten ben dan ga ik toch proberen mee te doen om te spelen.

18-09-2012:

Ik ben heel erg veranderd de laatste tijd...ik was al minder bang maar het word alleen maar beter... Ik laat me nu ook op pakken en blijf ook rustig zitten en ik vind het dan ook af en toe al heerlijk om lekker geaaid te worden. Ik ga ook steeds meer bij debazen zitten en lekker met ze spelen, want dat durfde ik ook eerst allemaal niet...

Ik ben ook lekker aan gekomen de laatste week...dus het gaat heel heel goed met me. Ik probeer nu ook sterk te zijn en te winnen als ik met me broer of zussen ga spelen.

Het is echt mijn week, want ik heb ook een goed huis gevonden bij Monica en Rutger. ze waren helemaal gek van mij... Dus ik kan niet wachten tot ik ze weer mag zien en naar me nieuw huisje mag en hun andere kat mag leren kennen...een Ragdol.

25-09-2012:

Gisteren hebben we onze eerste inenting gehad, Ik vond het wel een beetje eng, maar dat de spuit erin ging heb ik me heel groot gehouden. Want ik heb niet eens gemauwd.

We mogen nu ook in de serre/ren slapen net als de grote katten, dat is veel leuker als boven in de kamer...maar nu kunnen we ook op de krabpaal komen. want daar zijn lekkere slaap plekken....En daar kunnen we nog meer spelen als boven in de kamer...

Ik slaap ook af en toe bij de bazen op schoot, want dat is lekker warm...

Nog 3 weken en dan mag ik eindelijk naar me nieuwe bazen....

 

03-10-2012:

Ik word lekker brutaal zoals de rest...ik vind het niet meer eng om met grote katten te spelen of bij de grote bazen te gaan kijken... Het heeft allemaal even wat langer geduurt bij mij maar nu is alles leuk en interessant.....

Nog 2 weken en dan mag ik weg, maar tot die tijd moet ik wel nog even genieten van me broertje en zussen.

09-10-2012:

Vorige week hebben we onze chip gekregen, zodat we altijd terug gevonden worden en weer bij onze eigen baasjes terug keren als we de weg kwijt zijn of per ongeluk naar buiten zijn gerend. dat was niet fijn kan ik zeggen...we vonden het allemaal erg zeer doen. Maar ik hield me heel groot en ging niet erg tegen stribbelen. Dan was het ook weer snel afgelopen, want nog geen paar seconden daarna gingen we alweer spelen met elkaar.

Nog een week en dan mag ik naar me nieuw huisje...ik ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat straks...

16-10-2012:

Gisteren hebben we onze laatste inenting gehad...Zo een naald is niet fijn maar ja het kan nooit zo erg zijn als het chippen...haha we kregen ook lekkere snoepjes, dus we waren ook lekker afgeleid.

Het vrouwtje heeft me aan geleerd om lekker in de nek te gaan slapen, ik was zoals je leest een beetje schuw, maar daar is niks meer van te merken hoor, behalve dat ik gewoon rsutiger ben als de rest. Maar dat betekend niet dat ik net zo hard mee kan spelen als de rest.

Ik ga heel vaak kijken op schoot bij het vrouwtje en dan kan ik heel rustig zitten kijken wat me broertjes en zusjes aan het doen zijn. En dan ga ik vaak slapen in de nek van het vrouwtje....

Ik ben de laatste die weg gaat, dus dan kan ik nog lekker genieten van de rest en de omgeving. Ik moet nog 3 nachtjes slapen....